Δημήτρης Πανόπουλος – Αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα με τον Δημήτρη Παπανώτα: «Επιτρέψτε μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, ενώ ρωτήθηκε και για το παρασκήνιο πίσω από τη υπόθεση διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από τα ψηφοδέλτια του κόμματος το προηγούμενο διάστημα.

«Εγώ εξ αρχής μπήκα σε αυτόν τον αγώνα με στόχο να τον δώσω με αξιοπρέπεια. Αν ο κόσμος θέλει να με στηρίξει, θα χαρώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τα επόμενα 5 χρόνια. Αν όχι, θα κοιτάξω να βρω τι πήγε λάθος στην επικοινωνία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Όταν μου έγινε η πρόταση, ήμουν διστακτικός στην αρχή, γιατί φοβήθηκα ότι θα στιγματιστώ ως δημοσιογράφος. Μετά όμως σκέφτηκα ότι όλοι έχουμε πολιτική άποψη και, αν επιστρέψω στη δουλειά μου, θα το κάνω με την ίδια αντικειμενικότητα και τον σεβασμό στη δεοντολογία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση που του έκανε η Φαίη Σκορδά για την υπόθεση του Δημήτρη Παπανώτα, ο Δημήτρης Πανόπουλος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, τονίζοντας: «Επιτρέψτε μου να μην μείνω και να μην σχολιάσω ξανά αυτό το θέμα, γιατί έχουμε λιγότερο από 10 μέρες πριν τις Ευρωεκλογές. Θα έχουμε όλο τον χρόνο να το συζητήσουμε μετά τις εκλογές».

«Εγώ είχα τοποθετηθεί και δημοσίως για τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης με τον Δημήτρη Παπανώτα. Όχι γιατί συμφωνώ με αυτά που είπε αλλά γιατί πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να βλέπεις το προφίλ ενός ανθρώπου εάν σου ταιριάζει και να πράττεις πιο ώριμα», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Είμαστε καλά με τον Δημήτρη, έχουμε συναντηθεί κιόλας. Ήταν, είναι και θα είναι συνάδελφος, οπότε υπάρχει και αυτή η πτυχή και οφείλω να τη σεβαστώ απόλυτα», είπε κλείνοντας το θέμα ο Δημήτρης Πανόπουλος..gr