Δημήτρης Πανόπουλος: “Περάσαμε από διάφορα κύματα, δεν το κρύψαμε ούτε γω ούτε η Ναταλία” (βίντεο)

Λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές 2024, όπου και είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Πανόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube. Μέσα σε όλα, λοιπόν, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό του μέλλον όσο και τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μαλλιά μου έχουν ασπρίσει από αυτή την πλευρά! Κοίταξε, να σου πω κάτι. Όντως φέτος έχουμε εξαιρετική σχέση, εξαιρετικό κλίμα και είναι όλα μια χαρά στην εκπομπή. Περάσαμε από διάφορα κύματα και δεν το κρύψαμε ούτε γω ούτε η Ναταλία».

«Ήταν ειλικρινές και νομίζω ότι πάνω σε αυτό βασίζεται και η εκπομπή οπότε δεν ξέρω αν ήταν χρήσιμο για τους τηλεθεατές, για εμάς όμως ήταν μια χαρά χρήσιμο. Έχουμε βρει πια μια ισορροπία η οποία βρίσκεται πολύ δύσκολα στην τηλεόραση. Δεν έγινε υποκριτικά, όσο διήρκεσε η συνεργασία και μετά να βγούμε να πούμε τι συνέβαινε πριν. Τα είπαμε εκείνη τη στιγμή που συνέβαιναν, βρήκαμε την ισορροπία μας και τα πηγαίνουμε τέλεια. Οπότε νομίζω ότι ήταν καλό».

«Συνεχίζω σίγουρα για έναν μήνα μετά της Ευρωεκλογές, μέχρι να τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν. Για την επόμενη χρονιά πρέπει να μεσολαβήσει μια συζήτηση με το κανάλι και να έχω δει τι θα έχει γίνει στις Ευρωεκλογές. Αν δεν έχω εκλεγεί, φυσικά,θα γυρίσω στη δουλειά μου γενικά» τόνισε ακόμα, στη νέα του συνέντευξη, ο Δημήτρης Πανόπουλος.