Δημήτρης Πανόπουλος: “Ξέρω ότι η περίοδος αυτή ήταν δύσκολη για τον Δημήτρη Παπανώτα”

“Δεν έχουμε συζητήσει με τη Ναταλία Γερμανού για του χρόνου”.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Τρίτη ο Δημήτρης Πανόπουλος, λίγες μέρες πριν από τις Ευρωεκλογές. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ναταλία Γερμανού και την επιστροφή του στην εκπομπή, αλλά και στην ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Την επομένη των εκλογών θα γυρίσω στην εκπομπή. Έτσι κι αλλιώς έχω συμβόλαιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε θα πρέπει να επιστρέψω στην εκπομπή. Είναι δεδομένο και αυτή ήταν η συμφωνία και εξαρχής, ότι πάω να το κάνω και επιστρέφω στη δουλειά μου. Δεν έχουμε συζητήσει με τη Ναταλία για του χρόνου. Έχουμε πει τις συζητήσεις να τις κάνουμε μετά τις εκλογές για να έχει βγει και το αποτέλεσμα», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε: «Συναντηθήκαμε με τον Δημήτρη Παπανώτα, δεν θα εκθέσω δημόσια τη συζήτηση που κάναμε. Ο Δημήτρης αυτά που λέει δημόσια το κάνει και στις ιδιωτικές του συζητήσεις, ο ίδιος άνθρωπος είναι, με ειλικρίνεια στέκεται. Επειδή ξέρω ότι η περίοδος αυτή που πέρασε ήταν δύσκολη για τον ίδιο, του είπα «Ελπίζω να είσαι καλά».

Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική. Κάθε άνθρωπος όταν έχει δημόσιο βήμα, ξέρει τι λέει».

Πηγή: zappit.gr