Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: “Με πλησίασε ο πατέρας μου και ξέρεις τι μου είπε;”

Ο Δημήτρης Παπανώτας θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark. Μεταξύ άλλων θα μιλήσει για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ λόγω μίας παλαιότερης δήλωσής του και τις ευχαριστίες που είχε δεχθεί από τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη πριν συμβεί αυτή.

«Η συγκεκριμένη μου δήλωση αφορούσε συγκεκριμένα πράγματα και όποιος γνωρίζει ελληνικά… ήταν χιλιάδες οι άνθρωποι που μου είπαν: μα, τι είπες τελικά το περίεργο; Όταν, όμως -το έχει ζήσει και ο κ. Κασσελάκης- παίρνουν μία δήλωσή του και κόβουν, ράβουν και φτιάχνουν… Παραδείγματος χάριν είναι το ίδιο να πεις ότι δεν βλέπω να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με το να πεις εδώ δεν είναι Ιράν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες; Το εδώ δεν είναι Ιράν -που κόπηκε- μιλάμε για το νομικό καθεστώς που διέπει τον βίο μίας γυναίκας σε μία χώρα. Άρα, το να το κόψεις είναι εκ του πονηρού» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Παρακάτω ανέφερε για τη συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη και όσα του είχε πει ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη: «Με τη λήξη της εκδήλωσης με πλησίασε ο πατέρας του Στέφανου και ξέρεις τι μου είπε; Παιδί μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και ξέρω ότι ήσουν από τους πρώτους που στήριξε πολύ δυνατά τον γιο μου. Πώς συνάδει αυτό το ευχαριστώ του πατέρα με τη συμπεριφορά του γιου; Έχουν πολύ στενή σχέση.»