Δημήτρης Σταρόβας – Η Άννα Σταθάκη για την περιπέτεια υγείας του: “Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του”

“Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του” ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, η Άννα Σταθάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Fay’s Time και μίλησε για την πορεία του τώρα που βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

«Εκτιμώ πολύ τη στάση σας, τη δική σας, της εκπομπής και της ίδιας της Φαίης. Όμως τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά» ανέφερε η Άννα Σταθάκη στο Fay’s Time.

Πηγή: zappit.gr