Δημήτρης Σταρόβας – Το ευτράπελο κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο: “Του έβαλε το κινητό στο αυτί να μιλήσει με τραγουδιστή”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε ο Δημήτρης Σταρόβας και το ευτράπελο που υπήρξε όσο ήταν στο νοσοκομείο με έναν τραγουδιστή

«Τώρα που ο Δημήτρης έγινε καλά να πω ένα ευτράπελο που έγινε τη μέρα που πήγα εκεί με τη Ναταλί; Έχουμε πάει στο νοσοκομείο, είναι ξαπλωμένος ο Δημήτρης και δίπλα του ήταν η Άννα και του κάνω πλάκα να περάσουμε καλά. Μπαίνει μέσα ένας ντράμερ και παλιός συνεργάτης του Δημήτρη. Τον βλέπει και ο Δημήτρης δεν μιλούσε, ήταν οι πρώτες ημέρες. Του λέω ότι δεν μιλάει καθόλου και προσπαθούσε να τον κάνει να μιλήσει από αγάπη κι εκείνη τη ώρα είπε ότι θέλει να του μιλήσει ένας τραγουδιστής.

Του λέω ότι δεν μιλά και μου απαντά ναι, αλλά θέλει να του μιλήσει, Πήρε τηλέφωνο τον τραγουδιστή και του έβαλε του Δημήτρη το κινητό στο αυτί για να μιλήσει. Μα, του λέω ότι δεν μπορεί να μιλήσει ο Δημήτρης και τι να του πει του ανθρώπου. Ε, μετά το κατάλαβε» περιέγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.