Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταφορά της Ανακρίτριας στο αστυνομικό τμήμα – Φόβοι για αντίποινα

Ξεκίνησε πριν από λίγο η απολογητική διαδικασία του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία,με την μεταφορά της αρμόδιας Ανακρίτριας στην αστυνομική διεύθυνση Πύργου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Εξωτερικά του κτιρίου, αλλά και στους γύρω δρόμους έχουν παραταχθεί διμοιρίες της ΥΜΕΤ, κλούβες, καθώς και περιπολικά απαγορεύοντας την κυκλοφορία, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια από συγγενείς της 11χρονης που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χρίστος Πλευριάς η απολογία του 37χρονου δεν θα διαφέρει από την αρχική κατάθεση, στην οποία ομολόγησε και την πράξη του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Την ίδια ώρα οι Αρχές φοβούνται ξέσπασμα βεντέτας, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου, την ώρα που γίνονταν η κηδεία της 11χρονης την Πέμπτη.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη έγινε γνωστό πως αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και από όλη την Ελλάδα.