Είκοσι μέρες πριν τις ευρωεκλογές: Ο διπλός στόχος της Κουμουνδούρου, η στρατηγική και τα μηνύματα στους πολίτες

Από τη Θεσσαλονίκη o Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση, είκοσι μέρες πριν τις ευρωεκλογές 2024 και επανέλαβε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε καταστατικό συνέδριο τον Σεπτέμβριο με στόχο να ανοίξουν, όπως είπε, οι δομές του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές 2024, ο Στ. Κασσελάκης ζητά από τους πολίτες να ενισχύσουν το ΣΥΡΙΖΑ απέναντι, όπως τονίζει στην κυβερνητικη αλαζονεία. Ο στόχος είναι διπλός για την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά, να περάσει το μήνυμα στους πολίτες ότι υπάρχει εναλλακτική λύση και εναλλακτική διακυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και ο δεύτερος στόχος είναι η αποδόμηση της κυβερνητικής πολιτικής σε όλα τα πεδία.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, υπάρχει αισιοδοξία για τις ευρωεκλογές όχι από τα ποσοτικά ευρήματα, αλλά από τα ποιοτικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπως τα στοιχεία εκείνα τα οποία λένε ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως οι πιο αποφασισμένοι για να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις κάλπες σε σχέση με τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων.

Τα μηνύματα τα οποία λαμβάνει ο πρόεδρος του κόμματος από τις περιοδείες ανά την Ελλάδα, είναι ο θυμός και η απογοήτευση για την πολύ δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, εξαιτίας της ακρίβειας, της ανασφάλειας και της έλλειψης υποδομών.

Ένα ακόμα μήνυμα που λαμβάνει η ηγεσία από την επικοινωνία που έχει ο κ. Κασσελάκης με τους πολίτες, είναι, όπως λέει ο ίδιος, ότι χρειάζεται φρέσκος αέρας, διαπιστώνοντας ότι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών στέκεται μακριά από την πολιτική και τους πολιτικούς.

Πηγή: ertnews.gr