«Είμαι εκείνη η μ…η, η Μελόνι»: Λεκτικά πυρά της Ιταλίδας πρωθυπουργού κατά του προέδρου της Καμπανίας – To viral βίντεο

Ενδιαφέρον περιστατικό ον κάμερα μεταξύ της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι και του προέδρου της περιφέρειας Καμπανίας, Βιντσέντσο ντε Λούκα, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του έργου καθαρισμού και αποκατάστασης της υποβαθμισμένης περιοχής του Καϊβάνο, στα περίχωρα της Νάπολης, όπου το περασμένο καλοκαίρι σημειώθηκε ο βιασμός δύο ανήλικων κοριτσιών.

Το περασμένο Φεβρουάριο ο Ντε Λούκα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των δημάρχων της Καμπανίας στη Ρώμη, και ενώ βρισκόταν στους διαδρόμους της Ιταλικής Βουλής, αποκάλεσε την πρωθυπουργό «μ…η» επειδή η ίδια τον είχε συμβουλεύσει να «δουλέψει αντί να διαδηλώνει». Το ‘οφ κάμερα’ πλάνο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Σήμερα λοιπόν η Μελόνι πήγε να χαιρετήσει τους επισήμους, μεταξύ αυτών και ο ντε Λούκα, στον οποίο είπε: «Πρόεδρε ντε Λούκα, “(είμαι) εκείνη η μ…η, η Μελόνι”, πώς είστε;». Έντονη η αμηχανία του προέδρου.

Το βίντεο έχει γίνει viral: