Ειρήνη Νικολοπούλου: “Έλεγα το δελτίο και η κυρία δίπλα μου είχε ανοιχτό το ντεκολτέ”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος συνομίλησε με τον Αλέξη Μίχα, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία στον χώρο, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δεν θα την ενδιέφερε μία τηλεοπτική επιστροφή.

«Νιώθω ότι δεν λείπω από την τηλεόραση, έχει αλλάξει το τηλεοπτικό πεδίο και υπάρχουν καινούργιοι άνθρωποι, τι να κάνω εγώ; Ήρθαν προτάσεις οι οποίες δεν μου ταίριαζαν, ήταν μια τηλεόραση που είχε κάτι το ευτελές. Υπηρέτησα ένα ευτελές πρόγραμμα και παραιτήθηκα μετά, προσπάθησα να το υπηρετήσω αλλά δεν το κατάλαβα», δηλώνει η Ειρήνη Νικολοπούλου.

«Σε ένα κεντρικό δελτίο βγήκε σε παράθυρο δίπλα μου μια κυρία από το σπίτι της με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ κι εγώ έπρεπε να πω «και τώρα στη Μύκονο μαλώσατε με τον σύντροφό σας, γι’ αυτόν δεν κάνατε πασαρέλα;». Είναι ερώτηση για μένα αυτή;», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης η δημοσιογράφος.

«Με ρώτησε η διεύθυνση της ΕΡΤ αν θέλω να ξυπνάω πρωί. Δεν με επέλεξαν γιατί ήμουν η καλύτερη ή η κατάλληλη αλλά επειδή ήμουν η μόνη που σήκωσα το χέρι μου. Πήρα το πρωινό άνευ αντιπάλου», σημειώνει η Ειρήνη Νικολοπούλου στην πρωινή εκπομπή του MEGA.to-to-ntekolte/3463749″ rel=”nofollow”>zappit.gr