Εκατομμυριούχος – Η αδιανόητη γκάφα του στέρησε τα 5 χιλιάρικα: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

Την ευκαιρία να φύγει από το στούντιο με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ έχασε ο παίκτης στο σημερινό (4/6) επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος. Ο κύριος Τάσος Γιάλβαρης δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά στη 10η ερώτηση, η οποία αφορούσε στα Ομηρικά Έπη.

Ωστόσο, το γεγονός που έκανε αρνητική εντύπωση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και που τελικά στέρησε από τον παίκτη το έπαθλο ήταν η επιλογή του να μη χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου που του είχε απομείνει.

Αρχικά ο παρ’ ολίγον… Εκατομμυριούχος αποφάσισε να αξιοποιήσει τη βοήθεια του κοινού, το οποίο ωστόσο εμφανίστηκε διχασμένο, δίνοντας ένα προβάδισμα στην απάντηση Δ με ποσοστό 41% και ένα 27% στις απαντήσεις Α και Γ. Μετά από ώριμη και λεπτομερή σκέψη, ο παίκτης πήρε την απόφαση να «κλειδώσει» το Δ, εμπιστευόμενος την κρίση του κοινού και παραλείποντας να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Η σωστή απάντηση ήταν τελικά το Γ και ο επίδοξος Εκατομμυριούχος σχολίασε: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ακόμη χειρότερο έγινε το κλίμα στο στούντιο, όταν ο φίλος του παίκτη παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι γνώριζε την απάντηση και κατά πάσα πιθανότητα θα τον συμβούλευε να απαντήσει το Γ, κερδίζοντας τελικά τις 5.000 ευρώ.

«Και σας είπα: πάρτε το τηλέφωνο, κύριε Γιάλβαρη. Για ποιον λόγο την κρατάμε τη βοήθεια;», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανώς απογοητευμένος.