Έκπληκτη η Δήμητρα Ματσούκα με το περιοδικό που την ανέφερε: “Έτσι γράφουν στον τίτλο; Θα τους πάρω τηλέφωνο”

“Δεν νομίζω ότι έκανα αυτή την ηλικιακή διάκριση”.

Καλεσμένη στο Happy Day βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα το πρωινό της Πέμπτης (6/6). Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα επιθεώρηση στην οποία συμμετέχει στο Θέατρο Άλσος, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει ο Πέτρος, ήμουν έτοιμη. Ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας. Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε. Θέλαμε αυτή τη σχέση μας να τη δούμε με έναν άλλο τρόπο. Έχει κάτι το ρομαντικό και το… »αναρχικό» ο τρόπος που σκεφτήκαμε το γάμο μας. Ο γάμος είναι μία σύμβαση», δηλώνει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Την αγαπάω τη δουλειά μου, είναι κάτι που το κάνω συνειδητά. Θέλω να δουλεύω και προσπαθώ να κάνω πάντα το καλύτερο από αυτά που μου προτείνονται. Έχω μάθει και να έχω τη δουλειά μου αλλά και να βιοπορίζομαι από αυτήν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Ματσούκα.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε στην ηθοποιό μία πρόσφατη δήλωσή της σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! στην οποία παραδέχεται πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήρθε μετά τα 40, η Δήμητρα Ματσούκα αρχικά απόρησε με τη διατύπωση.

«Έτσι γράφουν; Θα τους πάρω τηλέφωνο. Δεν νομίζω ότι έκανα αυτή την ηλικιακή διάκριση», σχολίασε η ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να διευκρινίζει συγκεκριμένα τη διατύπωση της απάντησης.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν ο Πέτρος. Στις ίδιες ερωτήσεις που μου κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι λογικό να δίνω τις ίδιες απαντήσεις με τον φόβο να καταντήσω γραφική και βαρετή. Αλλά τι να κάνω που αυτή είναι η αλήθεια;», τόνισε αμέσως μετά η Δήμητρα Ματσούκα.

Πηγή: zappit.gr