Δεκατέσσερις καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην καινοτόμα έκθεση «Futures Garden», η οποία εγκαινιάστηκε χθες (5/7) στην γκαλερί «3Portes» στα Γιάννενα.

Την έκθεση επιμελούνται η Sophie Fardella και ο Τάσος Καλιακάτσος, εικαστικοί και ιδιοκτήτες της γκαλερί, σε συνεργασία με το συνέδριο τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού, TechFuse, και το Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Joint Research Centre).

Ο Τάσος Καλιακάτσος μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος», και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες του εικαστικού αυτού ταξιδιού, τονίζοντας πως πρόκειται για μία έκθεση σύγχρονης τέχνης, η οποία περιλαμβάνει γλυπτική, ζωγραφική, βίντεο, φωτογραφία και αφορά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Πληροφορίες έκθεσης

Ωράριο Λειτουργίας 3Portes Gallery (Τ/ 694 580 2673)

Πρωί: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 πμ – 14:00 μμ,  Απόγευμα: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 – 21:00.

Και κατόπιν ραντεβού, για επίσκεψη εκτός ωραρίου.

Ωράριο Λειτουργίας Μουσείο Αργυροτεχνίας (Τ / 25610-64065)

Δευτέρα-Κυριακή 10:00 πμ – 6:00 μμ, Τρίτη Κλειστά,

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Eva Borner / Sophie Fardella / Julien Salaud / Ελένη Αρλέτου / Τάνια Γιαννούλη / Τάσος Καλιακάτσος / Κωνσταντίνος Κοϊνός / Γιάννης Κόκκαλης / Άγγελος Κράλλης / Κωνσταντίνος Λαδιανός / Βερενίκη-Άλκηστη Ντόντη / Δήμητρα Σκανδάλη / Γιώτα Σιάπκα / Ναταλία Σταύρου

Πηγή: ertnews.gr