ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις ανηλίκων για ληστείες κατά συναυτουργία σε Καλλιθέα και Άγ. Παντελεήμονα

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ (31-5-2024) στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 3 ανήλικοι 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ειδικότερα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο που κινούταν πεζός και με την βία του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στην συνέχεια διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν λίγο αργότερα τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, τις πρωινές ώρες χθες (1-6-2024) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 2 ανήλικοι, 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ειδικότερα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 20χρονο που κινούταν πεζός και με την βία του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και στην συνέχεια διέφυγαν.

ΟΙ αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.