Έλενα Χριστοπούλου: “Κανείς δεν είπε ότι από το Tv Queen θα γίνουν παρουσιάστριες σε δυο βδομάδες”

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, δε, η καθηγήτρια του τηλεοπτικού Tv Queen κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τα «πυρά» που δέχεται από πολλούς το νέο ριάλιτι του OPEN όσο και την δική της εμπειρία μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω εντοπίσει πως υπάρχουν κάποια στοιχεία ωραία σε κάποια παιδιά του Tv Queen. Όπως συμβαίνει πάντα στη ζωή αυτή, αλλά όλα θέλουν δουλειά και προσπάθεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά και με τους υπόλοιπους κριτές, είμαστε πολύ κουλ. Δηλαδή κάνει ο καθένας τη δουλειά του και στα live περνάμε και ωραία».

«Εδώ μέσα από δυο σεζόν δεν μπορούμε να έχουμε την επόμενη παρουσιάστρια, θα την έχουμε μέσα από δυο εβδομάδες;» είχε αναρωτηθεί πρόσφατα η Αφροδίτη Γραμμέλη για το Tv Queen και η Έλενα Χριστοπούλου ήρθε τώρα να δώσει την δική της απάντηση. «Ό,τι λέει είμαι μαζί της, γιατί την θαυμάζω και την εκτιμώ απεριόριστα. Έχει δίκιο απόλυτο αλλά τα πράγματα θα γίνονται σιγά σιγά».

«Δεν είπε κανείς ότι σε δυο βδομάδες ή έναν μήνα, θα βγουν και θα γίνουν παρουσιάστριες. Αυτό» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην καθημερινή εκπομπή του STAR.