“Ποια ανάγκη σου καλύπτει να αναφερθείς στους ανθρώπους της τηλεόρασης ως σκουπίδια και ανήθικους. Είναι βαρείς χαρακτηρισμοί” είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Για το χθεσινό ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα μέσω των social του για τα media μίλησαν στο Breakfast@star ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, μην πιστεύοντας όσα έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Σοκαρίστηκα, νευρίασα. Ποια ανάγκη σου καλύπτει να αναφερθείς στους ανθρώπους της τηλεόρασης ως σκουπίδια και ανήθικους. Είναι βαρείς χαρακτηρισμοί. Εμείς δεν βλέπουμε τους τηλεθεατές ως νομίσματα, για εμάς είναι άνθρωποι που χαιρόμαστε που μας εμπιστεύονται» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους, ούσα τραγουδίστρια. Πώς ήμουν πριν μπω στην τηλεόραση και πόσο πολύ κάποιες φορές με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν… Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας άνθρωπος που έχει σχολιαστεί αρκετά με όλο αυτό με τη συναυλία και σίγουρα τον έχουν βαρύνει κάποια σχόλια που ειπώθηκαν. Το καταλαβαίνω κι αυτό απόλυτα. Θα μπορούσε να μείνει σε αυτό ή σε αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα.

Αυτή η τσουβαλοποίηση που λέμε σε ανθρώπους που κατά καιρούς τους χρειάστηκε και πάλι θα σηκώσει το τηλέφωνό του για μία εξυπηρέτηση. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, και το λέμε μετά από 3 χρόνια, είναι να προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ωραίες ειδήσεις, ενημέρωση, ψυχαγωγία για να τα προσφέρουμε στον κόσμο και να περάσει καλά» δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Πηγή: zappit.gr