Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μακρυπούλια: “Με το που ανοίγεις το πρωί την τηλεόραση, ο καθένας λέει για σένα τι πιστεύει, εγώ την καταλαβαίνω”

“Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και κάτι που μέχρι χθες ίσως δεν μας ενοχλούσε αύριο μπορεί να μας τσακίσει”.

Τις δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή την εξομολόγηση της ηθοποιού για τις κρίσεις πανικού που τις προκάλεσε η δημοσιότητα, τοποθετήθηκε επί του θέματος εκδηλώνοντας την κατανόησή της.

«Με το που ανοίγεις το πρωί την τηλεόραση, αν είσαι ένα διάσημο πρόσωπο που ενδιαφέρει για κάποιον λόγο και έχεις δηλώσει κάτι, θα βγει ο καθένας – όπως κάνουμε και εμείς αυτή τη στιγμή – και θα πει τι πιστεύει. Και αυτό δεν γίνεται από μία εκπομπή αλλά από όλους», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει ό,τι λέει ο καθένας για να βρίσκουν θέματα να συζητήσουν. Άλλοι μπορεί να βρίσκουν από έναν, δύο, τρεις που έχει ενδιαφέρον να συζητήσουν. Δεν είναι θέμα επικαιρότητας πάντα αλλά τι θέλει καθένας να συζητήσει από αυτά που ακούει και με ποιον τρόπο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Ξεχνάμε ότι η Ζέτα είναι στον χώρο από 14 ετών και επειδή είναι πολύ νέα ξεχνάμε ότι είναι πάρα πολλά τα χρόνια και αυτά που έχουν ειπωθεί. Όλα αυτά συσσωρευμένα για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητος μπορεί να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και κάτι που μέχρι χθες ίσως δεν μας ενοχλούσε αύριο μπορεί να μας τσακίσει», επισήμανε αμέσως μετά η Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ζέτα δεν έχει σταματήσει να είναι καθημερινά στην τηλεόραση αλλά δεν μας δίνει αφορμές να τη συζητάμε. Είναι σαν να μην κυκλοφορεί, σαν να μη λέει κάτι, είναι πολύ προσεκτική. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν. Δημοσιότητα έχει η γυναίκα. Το να σε συζητούν έχει να κάνει και με το πώς εσύ κινείσαι. Με λίγα λόγια: δεν το θέλουν όλοι οι άνθρωποι, εγώ το καταλαβαίνω», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: zappit.gr