Ελένη Μενεγάκη: «Με μένα όλοι έπρεπε να πέσετε έξω, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω» (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, πάνω στη συζήτηση για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της επόμενης σεζόν, αναφέρθηκε σε όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται και ακούγονται για την ίδια.

Όπως ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι θα κάνει η ίδια, ενώ παράλληλα τόνισε πως «κοντινό περιβάλλον» που θα μιλήσει για την ίδια, δεν υπάρχει.

«Κανονικά, με εμένα όλοι έπρεπε να πέσετε έξω, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω. Είμαι τόσο μυστικοπαθής που δεν αφήνω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”, ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που να μπορούσε να μιλήσει για μένα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν με προβληματίζει τίποτα στο κομμάτι της δουλειάς, όταν έχει να κάνει με φήμες, έχω μάθει να ζω με τις φήμες. Αλλά επειδή είμαι ένα πρόσωπο που ζει μέσα στην τηλεόραση 30 χρόνια, ένας που δεν με ξέρει, αλλά έχει παρακολουθήσει λίγο τη ζωή μου, ξέρει ότι από εμένα να βγουν συζητήσεις ή σκέψεις μου, ούτε μία στο εκατομμύριο. Μόνοι σας ξαφνιάζεστε, γιατί μόνοι σας τα λέτε. Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας μέσα στο κομμάτι το δημοσιογραφικό ποτέ».

Κλείνοντας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Για τα δικά μου νέα, δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Αν υπήρχε κάτι, θα σας το έλεγα».