Ελένη Ουζουνίδου: “Δεν είμαστε φίλες με την Άβα Γαλανοπούλου, έχουμε βρεθεί σε ένα κοινό τραπέζι”

“Δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε τότε η σειρά και δεν θα μάθουμε και ποτέ. Επιτέλους αυτές οι τέσσερις γυναίκες θα δικαιωθούν, θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους”.

Την Ελένη Ουζουνίδου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Πάνος Παπαδόπουλος. Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες, η ηθοποιός θα υποδυθεί τον έναν από τους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα ταινία του Αλέξανδρου Ρήγα, που θα αποτελέσει το remake της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους αυτές οι τέσσερις γυναίκες θα δικαιωθούν, θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους. Μου έκανε μία τρομερή εντύπωση. Εγώ υποδύομαι μία 50χρονη, που είναι άτεκνη, δουλεύει σε ένα σουβλατζίδικο, ο άντρας της τη χτυπάει και αποφασίζει να εκδικηθεί τον βιαστή της», δηλώνει η Ελένη Ουζουνίδου.

«Ήταν να κάνουμε άλλα πράγματα και τελικά με πήραν για την ταινία. Μπορεί να είμαι και η πρώτη που πήγε και συμφώνησε, δεν με ενδιέφερε και δεν ρώτησα ποιοι άλλοι θα είναι», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Έχω διαβάσει το σενάριο και από τις δύο ταινίες που θα γίνουν. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τέλος Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Κάναμε αναγνώσεις με τις άλλες πρωταγωνίστριες και γνώρισα επιτέλους δια ζώσης και τον Αλέξανδρο. Ταιριάζουν τα χνώτα μας με τις άλλες τρεις πρωταγωνίστριες. Με την Παναγιώτα Βλαντή γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Ουζουνίδου.

«Δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε τότε η σειρά και δεν θα μάθουμε και ποτέ. Εγώ είμαι πολύ φίλη με την Ελένη Ράντου και την Ελένη Ράντου, μου έχουν πει περιπέτειες και ιστορίες από τη σειρά. Εγώ θα κάνω τον ρόλο της Άβας Γαλανοπούλου. Έχουμε βρεθεί σε ένα τραπέζι, την έχω λατρέψει αλλά δεν είμαστε φίλες για να τη ρωτήσω για τον ρόλο», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ελένη Ουζουνίδου.