Ελίζαμπεθ Ελέτσι: “Με τον Νεκτάριο στο σπίτι παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό και τρίλιζα”

Για τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη αλλά και το νέο φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η πρώην παίκτρια του Survivor παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου (15/6) και η κάμερα του «Γεια Σου» ήταν εκεί για να της αποσπάσει δηλώσεις.

«Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα μου. Εκτός από τα… καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να τα πω στον αέρα, γιατί είμαστε πολύ καλά γενικά, με κάνει να αισθάνομαι σαν παιδί. Φαντάσου ότι είμαστε στο σπίτι και παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, τρίλιζα», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον σύντροφό της.

«Πεθαίνω με το ειδύλλιο Λιάγκα-Αντωνά. Μπράβο ο Λιάγκας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν του το ‘χα. Ο Γιώργος έχει τρέλα με τα καλλίγραμμα λεπτά πόδια, τις λεπτές γάμπες και τα λεπτά γόνατα και αυτό βρήκε, γιατί η Μαρία είναι κορμάρα», σχολιάζει η πρώην παίκτρια του Survivor για τη φημολογούμενη νέα σχέση της καλής της φίλης.

«Λιάγκας φυσικά. 7 χρόνια φαγούρας με τον Άρη. Θα πω στη Μαρία: μπράβο σου, συγχαρητήρια, go!», απάντησε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο δίλημμα Λιάγκας ή Σοϊλέδης.