Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έκανε την πιο hot ανασκόπηση για το 2023

Το 2023 αποχαιρετά και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εντυπωσίασε τους followers της. Με μία σειρά φωτογραφιών, η καλλονή θέλησε να κάνει τη δική της ανασκόπηση και να μοιραστεί αγαπημένες φωτογραφίες της χρονιάς που κλείνει!

Στιγμιότυπα από φωτογραφίσεις, από διακοπές και χαλαρές στιγμές, μαγνητίζουν τα βλέμματα και κάνουν το ανδρικό κοινό να παραληρεί.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει μία πορεία που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα! Η καριέρα της ξεκινά το 2005 όταν σε ηλικία 14 ετών, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ford Models. Την ίδια χρονιά, έγινε μοντέλο για τις διαφημίσεις των εταιριών Nordstrom και Kohl’s. Τις τάξεις του γυμνασίου, τις παρακολούθησε στην San DIEGUITO Academy του Σαν Ντιέγκο, ενώ ταυτόχρονα ενεργούσε και ως μοντέλο στο Λος Άντζελες. Το 2006, σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε οντισιόν για τη συμμετοχή της σε σειρές της Disney, αλλά τελικά εμφανίστηκε ως Tasha, σε δύο επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς του Nickelodeon, iCarly(2009-2010).

Το 2009, φοίτησε μόνο για ένα έτος στο Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, UCLA και στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Μετά από διάφορες συνεργασίες της Έμιλι με τον φωτογράφο Tony Duran, πόζαρε για το περιοδικό Erotica Treats, τον Μάρτιο του 2012. Αργότερα, την ίδια χρονιά, συμμετείχε σε διαφημίσεις για τις εταιρίες Nikon, Sara Jean Underwood και Carl Jr. Επίσης, έκανε γυμνή φωτογράφιση για τα καταστήματα γυναικείων εσωρούχων Frederick’s of Hollywood και για την συλλεκτική έκδοση του περιοδικού Imperial, με φωτογράφο τον Jonathan Leder.

Τα Χριστούγεννα του 2012 και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2011, εμφανίστηκε για την εταιρεία Frederick’s of Hollywood, σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο του καναλιού της εταιρείας στο YouTube. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, τον Μάρτιο του 2013, με φωτογράφο τον Tony Kelly, φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού GQ της Τουρκίας.

Τον Οκτώβριο του 2013, το περιοδικό Esquire, ονόμασε την Έμιλι Ραταϊκόφσκι Γυναίκα της Χρονιάς, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτος, το μουσικό περιοδικό Rolling Stone, κατάταξε την Έμιλι, μεταξύ των είκοσι πιο σέξι γυναικών του πλανήτη. Το Φεβρουάριο του 2014, το περιοδικό Sports Illustrated, για την 50η επέτειο του πρόσθεσε την Έμιλι στη δωδεκάδα των μοντέλων τα οποία θα φωτογραφηθούν για αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση του περιοδικού.

Επιπλέον, το 2014, το περιοδικό Maxim, κατέταξε την Έμιλι στο νούμερο 62 της λίστας του περιοδικού για το Hot 100 των πιο σέξι γυναικών, το περιοδικό FHM την χαρακτήρισε ως τέταρτη πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, ενώ το περιοδικό AskMen, την χαρακτήρισε ως τρίτη πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο. Στις 24 Ιουνίου του ίδιου έτους, φωτογραφήθηκε τόπλες για το συλλεκτικό τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού GQ, για τον μήνα Ιούλιο.

Από τον Ιούλιο του 2017, η Έμιλι σχεδιάζει τσάντες μόδας ενώ το πρόσωπό της κοσμεί εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως της Vogue.