Ένα Abarth με 230 ίππους για δυναμικές βόλτες μέσα στη θάλασσα

Το νέο Abarth Offshore, παρουσιάστηκε στην πλέον ιδιαίτερη έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο, το Top Marques στο Μονακό. Στα προφανή του πλεονεκτήματα, είναι το ιδιαίτερα τολμηρό και εξωστρεφές χρώμα, ενώ για την κίνησή του φροντίζει ο κινητήρας των 230 ίππων ο οποίος -από τα λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε μάθει- “αναπνέει” μέσω εξατμίσεων της Riva.

Το ιδιαίτερο αυτό Abarth, θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 500 πλήρως προσαρμόσιμων μονάδων, προκειμένου να γίνει το τέλειο ταχύπλοο για όσους θέλουν να προσθέσουν ξεχωριστή σπορ διάθεση και μοναδικότητα στην επαφή τους με τη θάλασσα. Εμπνευσμένο από τη σπορ κληρονομιά του Scorpion, το νέο Abarth Offshore φέρνει την Abarth πιο κοντά στον κόσμο της θάλασσας.

Παρουσιάστηκε από την Car Off Shore, σχεδιάστηκε με τη συμβολή των Centro Stile Fiat και Abarth, εστιάζοντας στον σπορ χαρακτήρα, την επιθετικότητα, τα έντονα χρώματα και τις συναρπαστικές επιδόσεις της μάρκας. Το νέο Abarth Offshore διαθέτει τολμηρό, μεταλλικό-πράσινο αμάξωμα που γίνεται ιριδίζον στο φως του ήλιου και σκούρες λεπτομέρειες και ραφές μπεζ.

Ολόκληρο το σκάφος διαθέτει σπορ γραμμές και το άκαμπτο HardTop, το οποίο εκτείνεται γύρω από την καμπίνα επιβατών, όπου προστατεύει τον οδηγό με ένα ευέλικτο σύστημα κουκούλας – σήμα κατατεθέν των cabrio μοντέλων της Abarth. Τα χρώματα του αμαξώματος αντηχούν επίσης στο ζευγάρι σπορ καθισμάτων Besenzoni, τα οποία διαθέτουν εργονομική, καπιτονέ δερμάτινη πλάτη, ασορτί ζευγάρι ζώνες 4 σημείων και βάση στήριξης από ατσάλι από βρεγμένο Wave Shock.

Στο πίσω μέρος από τη σχεδίασή του, διαθέτει μια κομψή, χωνευτή σκάλα από χάλυβα, ενώ υπάρχει ένα άνετο διπλό κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία στο πίσω μέρος για να ακουμπούν οι επισκέπτες μετά από μια ευχάριστη βουτιά. Υλικά υψηλής ποιότητας βρίσκονται σε όλο το σκάφος, από το συνθετικό τικ Synteak με προσαρμογές μέχρι την κουπαστή που ακολουθεί τις έντονες γραμμές από την πρύμνη μέχρι την πλώρη.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα στερεοφωνικό σύστημα Garmin με RGB LED, 4 ηχεία Fusion και ένα subwoofer που χρησιμοποιεί το ταμπλό ως αντηχείο. Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, το Abarth Offshore επιτρέπει στους πελάτες να το παραγγέλνουν προσαρμοσμένο ειδικά στις απαιτήσεις τους που έχουν να κάνουνε με συγκεκριμένη υποδοχή για εξοπλισμό ψαρέματος ή θαλάσσιων σπορ.

Πηγή: Sport24.gr