Με άφθονα πειράγματα ξεκίνησε σήμερα (2/10) η στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή Buongiorno. Δημήτρης Σκαρμούτσος και Δημήτρης Ουγγαρέζος επιδόθηκαν σε ένα πινγκ-πονγκ χιουμοριστικών ατακών, με αφορμή το ρυζόγαλο που ετοίμασε ο πρώτος και τις ενδυματολογικές επιλογές του δεύτερου.

«Να πούμε αλήθειες τώρα εδώ; Δηλαδή πώς την έχει δει ο «πολύς» κύριος Σκαρμούτσος; Δεν είναι ένδειξη αλαζονείας το ότι μας έφτιαξε ρυζόγαλο; Δηλαδή στο τέλος της σεζόν τι θα μας φτιάξει; Γιαούρτι με καρύδια;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπαίνοντας στην κουζίνα μαζί με τη Φαίη Σκορδά.

«Την πασχαλίτσα τι την έφερες σήμερα μαζί σου; Έχει ντυθεί πασχαλίτσα, τι τον έφερες; Τρομακτικό, τραγικό!», απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Γιαούρτι με μέλι θα μας φτιάξει στο τέλος. Έχεις κι άλλα φαγητά από το μενού νοσοκομείου; Αύριο συμπυκνωμένη πορτοκαλάδα με νεράκι. Συγνώμη, χρειαζόμασταν σεφ δηλαδή για να φτιάξουμε ρυζόγαλο;», ανταπάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εσύ φταις που τον αφήνεις να μου μιλάει έτσι και να ξέρεις ότι αυτό θα έχει συνέπειες. Αυτό εδώ το ντουγάνι δεν μπορεί να καταλάβει την πολυπλοκότητα αυτού του γλυκού, που είναι εθνικό γλυκό, βρε ντουγάνι, βρε πασχαλίτσα!», σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, απευθυνόμενος στη Φαίη Σκορδά και τον συνεργάτη τους.