Ερμής Καραγιάννης: Συγκλονίζει η στενή του φίλη – “Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει νόημα στη ζωή του”

“Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε”.

Η είδηση πως ο Ερμής Καραγιάννης, το 23χρονο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τις auditions του GNTM3, έβαλε τέλος στη ζωή του έπεσε σαν κεραυνός τις τελευταίες ώρες στους φίλους και τους συγγενείς του. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (9/5) χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια της πράξης.

Η Ρένια Τσακίρη, στενή φίλη του Ερμή Καραγιάννη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης (15/5) και μοιράζεται όσα της είχε εξομολογηθεί το τελευταίο διάστημα, δηλώνοντας σοκαρισμένη με το θλιβερό γεγονός.

«Αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει: αυτό ήταν, τέλος. Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο», περιγράφει η Ράνια Τσακίρη στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

«Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε «δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω»… προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα «βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει»… αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Παλαιότερα ο Ερμής Καραγιάννης έβλεπε σίγουρα ψυχίατρο, το τελευταίο διάστημα όχι. Δεν δούλευε, έμενε με τον πατέρα του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Το μόνο που μας είπε ο πατέρας του είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ότι ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε… οπότε «έφυγε» χαρούμενος. Και μόνο που το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο», εξομολογείται η στενή φίλη του εκλιπόντος μοντέλου.

Πηγή: zappit.gr