Ερωτικά εμπόδια και αποκαλύψεις για 3 ζώδια

Ζώδια: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να προσέχουμε να μην γίνουμε επιθετικοί στην υπεράσπιση των ιδεών και των πεποιθήσεών μας.

Το πιο σοφό πράγμα θα ήταν να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέα πράγματα, πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες περιοχές και να αποφύγετε τη μισαλλοδοξία και το δόγμα.

Ζώδια: Κριός

Θα είναι δύσκολο να παραμείνετε αποστασιοποιημένοι στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αν είστε σε σχέση, τότε δίνεστε ολοκληρωτικά σε αυτήν, δεν υπάρχουν ημίμετρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί α είναι καλή ιδέα να ρωτήσετε τον/την σύντροφό σας πώς πραγματικά νιώθει, καθώς μπορεί να εκπλαγείτε από την απάντησή του/της.

Εάν καταφέρετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για όσα θα έπρεπε να αλλάξουν στην σχέση σας, ο δεσμός σας θα γίνει ακόμη πιο δυνατός.

Ζώδια: Ταύρος

Όλοι μας κρύβουμε λίγο ρομαντισμό μέσα μας, ακόμη και πιο κυνικοί. Απλά στον καθένα από εμάς βγαίνει με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να μιλήσετε για μερικά πράγματα που σας ξεπερνούν, αλλά αν μπορείτε να πείσετε το συγκεκριμένο άτομο ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε, θα έχετε μια ευκαιρία μαζί του/της.

Ζώδια:  Δίδυμοι

Εάν ο/η σύντροφός σας φαίνεται να παρασύρεται με κάποιες μη ρεαλιστικές ιδέες, τότε ίσως και οι δύο πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συζητήσετε για το πού πιστεύετε ότι πηγαίνει η σχέση. Θα πρέπει και οι δύο να εξετάσετε εξαρχής τα κίνητρά σας για τη συμμετοχή σας σε αυτή τη σχέση. Εάν μπορείτε να είστε ειλικρινείς, θα μπουν όλα στην θέση τους.

Ζώδια: Καρκίνος

Σας αρέσει να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανάται στις ατελείωτες δυνατότητες που έχει να σας προσφέρει το σύμπαν και ειδικά σήμερα η σκέψη σας θα ταξιδέψει πιο μακριά από ποτέ. Ο/Η σύντροφός σας δεν θα ξέρει πώς να σας αντιμετωπίσει. Το ένα λεπτό του/της υπόσχεστε τον ουρανό με τα άστρα και το επόμενο είστε χαμένοι στον κόσμο σας.

Ζώδια: Λέων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη τις υποψίες και τα άγχη που σας ταλανίζουν και αφορούν τον/την αγαπημένο/η σας. Αν νιώθετε στενοχωρημένοι και έχετε την τάση να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας για όλα, ακόμη και για αυτά με τα οποία δεν έχει καμία σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να του δώσετε το ενδεχόμενο της αμφιβολίας. Τι θα λέγατε να του/της ετοιμάσετε ένα δείπνο με τα χεράκια σας για να εξιλεωθείτε;

Ζώδια: Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, όσο και αν προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε. Μπορεί να κατηγορείτε το αντικείμενο του πόθου σας ότι δεν ξέρει τι θέλει αλλά αν θέλετε να είστε ειλικρινείς ούτε εσείς γνωρίζετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι επιθυμείτε από την μελλοντική σας σχέση και να καθορίσετε τη θέση σας.

Ζώδια: Ζυγός

Δυσκολεύεστε να ανεχτείτε εκείνους που φαίνονται αποφασισμένοι να παραμείνουν προσκολλημένοι στο παρελθόν. Ωστόσο το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι κι εσείς οι ίδιοι έχετε κολλήσει, αλλά δεν το καταλαβαίνετε. Με την στάση σας κρατάτε σε απόσταση ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Ξεκολλήστε πριν να είναι αργά.

Ζώδια: Σκορπιός

Εάν έχετε κάποια μυστικά που κρατάτε από τον/την αγαπημένο/η σας, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο περισσότερο ένοχοι από ότι συνήθως. Κάποιο γεγονός σας προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τη μια στιγμή νιώθετε ότι θέλετε να τα αποκαλύψετε όλα και την επόμενη θεωρείτε ότι τίποτα δεν έχει σημασία. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και πάρτε μια πιο τεκμηριωμένη απόφαση αύριο.

Ζώδια: Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να χαλαρώσετε τις αναστολές σας. Εάν λοιπόν μέχρι τώρα κρατάγατε κάποιον/α σε απόσταση, επειδή πιστεύετε ότι έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα μεταξύ σας, τότε μπορεί να εκπλήξετε ακόμη και τον εαυτό σας απόψε. Η ένταση των συναισθημάτων σας δεν μπορεί πια να κρατηθεί μυστική και μπορεί να είναι αδύνατο να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το να παρασυρθείτε σε μια φρενίτιδα απόλαυσης.

Ζώδια: Αιγόκερως

Όλοι έχουμε όνειρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν κάνουμε κι εμείς κάτι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα συγκεκριμένο όνειρο που σχετίζεται με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Θα πρέπει, όμως, να δείξετε ότι δεν αστειεύεστε και ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να τον/την κερδίσετε. Θα φανεί στην πορεία αν τελικά πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας ή όχι.

Ζώδια: Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να τερματίσετε μια συγκεκριμένη σχέση που δεν σας προκαλεί παρά θλίψη. Ωστόσο, μπορεί επίσης να έχετε γνωρίσει κάποιο άλλο άτομο, που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι δυνατό να κάνετε μια ομαλή μετάβαση, αρκεί να κατανοήσετε πλήρως τους λόγους για τους οποίους χρειάζεστε αυτή την αλλαγή κατεύθυνσης.

Ζώδια: Ιχθύες

Το κίνητρο είναι η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας. Όποιοι και αν ήταν οι αρχικοί σας λόγοι για να εμπλακείτε στην τρέχουσα σχέση σας, μπορεί τώρα να νιώθετε ότι θα πρέπει να τους επανεξετάσετε υπό το πρίσμα των πρόσφατων γεγονότων. Δεν χρειάζεται να εμπλακείτε σε καμιά πολύ σοβαρή συζήτηση, αλλά θα ωφεληθείτε αν σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και οι δύο και τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Να είστε ειλικρινείς και όλα θα πάνε καλά.