Ετεοκλής Παύλου: “Ήθελε να τα ξαναπεί η Κατερίνα Καινούργιου… το παράπονο αν δες θες να το συζητήσεις, δεν το παίζεις” | Zappit

“Τώρα για το παράπονο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος από όσο θυμάμαι μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχε εκφράσει κάποιο παράπονο ως προς τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου” δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Ετεοκλής Παύλου για όσα είπε χθες η Κατερίνα Καινούργιου για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σχετική ερώτηση που έκανε δημοσιογράφος της εκπομπής στην Ιωάννα Μαλέσκου. Στην εκπομπή αναρωτήθηκαν αν η συγκεκριμένη ερώτηση έγινε για ακόμα μία φορά για να απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου σε σχέση με τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ήθελε να τα ξαναπεί η Κατερίνα Καινούργιου ρε παιδιά γιατί εγώ τα θυμάμαι και δεν είναι ότι τα έχω ξεχάσει κιόλας… Δεν ήταν και σε live μετάδοση. Ακόμα κι αν έγινε η ερώτηση, υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν πριν. Δεν είναι σε live μετάδοση. Βλέπεις ένα βίντεο κι αν θέλεις δεν παίζει. Τώρα για το παράπονο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος από όσο θυμάμαι μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχε εκφράσει κάποιο παράπονο ως προς τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου. Άλλο ότι σχολίασε κάποια πράγματα που αφορούν την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου. Τα εξέφραζε στον αέρα» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

«Το παράπονο αν δεν θέλεις να το συζητήσεις, δεν το παίζεις και δεν το σχολιάζεις. Θεωρώ ότι είναι πιο πολύ από αυτήν την πλευρά.»

Η Μαίρη Αργυριάδου σημείωσε ότι ακολουθήθηκε γραμμή και έγινε η ερώτηση από τη δημοσιογράφο για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πηγή: zappit.gr