Euro 2024: Η selfie του πιτσιρικά «εισβολέα» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Πέντε εισβολές στο γήπεδο για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Ο νεαρός που αποτέλεσε έναν από τους αρκετούς θεατές που επεδίωξαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία, κατόρθωσε να πάρει ένα σημαντικό “κειμήλιο” από τον 39χρονο σούπερ σταρ.

 

Στο φινάλε του αγώνα της Πορτογαλίας με την Τουρκία που έγινε στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ σημαδεύτηκε από την προσπάθεια φιλάθλων να εισβάλουν, με ειρηνικές φυσικά διαθέσεις, στο γήπεδο. Ο λόγος, βέβαια, δεν ήταν άλλος από την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένας νεαρός θαυμαστής του κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή, με τον Πορτογάλο να κάθεται μάλιστα χαμογελαστός δίπλα του, και να του χαρίζει αυτό το πολύ ωραίο στιγμιότυπο.

O νεαρός που αποτέλεσε έναν από τους αρκετούς θεατές που επεδίωξαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία στο πλαίσιο του Εuro 2024, κατόρθωσε να πάρει ένα σημαντικό “κειμήλιο” από τον 39χρονο σούπερ σταρ και μετά να γίνει άθελά του πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο viral στιγμές του ποδοσφαιρικού τουρνουά.

Ωστόσο και ο ίδιος ο Ρονάλντο ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ βίντεο από την «επίθεση» αγάπης που δέχθηκε από τον αγόρι γράφοντας: «Το καλύτερο βίντεο που θα δείτε σήμερα» με μια καρδιά να συνοδεύει το κείμενό του.

Συνολικά ο αγώνας διεκόπη πέντε για ισάριθμες εισβολές οπαδών που ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του, ενώ μια ακόμη έγινε με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Πηγή: Ertsports.gr