Eurovision 2024 – Έλενα Παπαρίζου: «Έχω δύο πατρίδες, αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο» | Zappit

«Χάρηκα πολύ που δώσαμε το 12αρι στην Ελβετία, μου άρεσε πολύ το τραγούδι», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που έδωσε το 12άρι στην Ελβετία, στον τελικό της Eurovision 2024, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

«Ήταν η δεύτερη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω το 12άρι της Ελλάδας. Χάρηκα πολύ που δώσαμε το 12αρι στην Ελβετία, μου άρεσε πολύ το τραγούδι. Φέτος ήταν ένα δύσκολος διαγωνισμός, υπήρχαν πολλά καλά τραγούδια.

Εγώ έχω δύο πατρίδες (Ελλάδα, Σουηδία), αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο, είναι άλλωστε η δίδυμη χώρα μας, αρκεί να είχα το τραγούδι. Είναι πολύ σημαντικό να ψηφίζει ο κόσμος», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου είπε στη συνέχεια: «Η μουσική ενώνει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές αδικίες στον κόσμο, μία από αυτές είναι και αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ, με τους Παλαιστίνιους. Υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Η Έλενα Παπαρίζου απάντησε και για την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Eurovision, 19 χρόνια μετά τη νίκη της: «Το διασκέδασα! Πήγα λίγο τρομαγμένη, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα».