Eurovision 2024: “Σφάχτηκαν” οι αντιπροσωπείες Ελλάδας – Ισραήλ μετά το χασμουρητό της Σάττι – Άλλαξαν καμαρίνια

“Δεν μπορείς να πας και να χασμουριέσαι όταν μιλάνε οι άλλοι. Είναι αγένεια!”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας για την Μαρίνα Σάττι.

Ιδιαίτερα τεταμένο ήταν το κλίμα ανάμεσα στην ελληνική και την ισραηλινή αποστολή στην Eurovision 2024, μετά το χασμουρητό της Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της Eden Golan. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, μετά το περιστατικό που πήρε μεγάλη διάσταση, δημιουργήθηκε μια έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο χωρών, σε σημείο που η EBU αποφάσισε να μεταφέρει τα καμαρίνια του Ισραήλ μακριά από τα καμαρίνια της Ελλάδα.

«Ακόμα και κουρασμένη να είναι που δεν είναι, ακόμα και να νυστάζει που δεν νυστάζει, είναι αγένεια όχι προς το Ισραήλ, γενικότερα για τον θεσμό. Δεν μπορείς να πας και να χασμουριέσαι όταν μιλάνε οι άλλοι. Είναι αγένεια!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Τα καμαρίνια της Μαρίνας Σάττι και της Ισραηλινής στον ημιτελικό μαθαίνω ότι ήταν δίπλα δίπλα. Μετά το περιστατικό, που μαθαίνω ότι σφάχτηκαν οι δύο αντιπροσωπείες, έγιναν πολλά μαναφούκια εκεί, το καμαρίνι της Ισραηλινής απομακρύνθηκε από το καμαρίνι της Σάττι. Άρα, οι άνθρωποι της EBU έκριναν ότι υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και δεν είναι η υπνηλία, η κούραση και το χασμουρητό της Μαρίνας και απομάκρυναν τα καμαρίνια».

Πηγή: zappit.gr