Eurovision: Ισραηλινοί τηλεθεατές έκαναν πως κοιμούνται την ώρα που τραγουδούσε η Σάττι

Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι, την ώρα που βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου και μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος στη Eurovision, δεν πέρασαν απαρητήρητα, αφού προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η κάμερα είχε δείξει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που μιλούσε η Έντεν Γκολάν, ενώ στη συνέχεια, είχε κατεβάσει το κεφάλι της, κάνοντας πως κοιμάται.

Αν και η Ελληνίδα τραγουδίστρια την επόμενη ημέρα είχε εξήγησει πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της», οι Ισραηλινοί δεν πήραν με καλό μάτι τη συμπεριφορά της, θεωρώντάς τη, ειρωνική και αγενή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το βράδυ του τελικού της Eurovision, οι Ισραηλινοί όχι μόνο να θυμούνται πώς αντέδρασε στη συνέντευξη Τύπου η Ελληνίδα εκπρόσωπος, αλλά και να της απαντήσουν διαδικτυακά με τον ίδιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ελληνικού τραγουδιού, τα social media των Ισραηλινών φαν της Eurovision, γέμισαν με βίντεο στα οποία έκαναν πως χασμουριούνται και κοιμούνται, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Σάττι στην Γκολάν.

 

 

@rachelmoscati#eurovision #יוון #אירוויזיון #פוריו

♬ suono originale – Rachel_pt

Η απάντηση της ΕΡΤ

Πηγές από την ΕΡΤ θέλησαν μετά τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι να εξηγήσουν, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή συμμετοχή.

Όπως αναφέρουν: «Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Μαρίνα Σάττι είχε μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της».