Ευαγγελία Μουμούρη: Δεν γνώριζε ότι έχει πάρει πτυχίο δημοσιογραφίας από το 2000

Η απίστευτη ιστορία της Ευαγγελίας Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη εξιστόρησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μία απίστευτη ιστορία καθώς έχει πάρει πτυχίο δημοσιογραφίας από το 2000 και δεν το γνώριζε.

«Τη δεκαετία τοι ’90 εγώ έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην Πάντειο. Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και δεν με πήραν. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ Διάβαζα τόσο πολύ που πήρα την πρώτη υποτροφία στις Βρυξέλλες και δεν ήθελα να πάω. Αντάλλαξα την υποτροφία με μία συμμαθήτριά μου, που τώρα είναι κουμπάρα μου. Πήγα στην Πορτογαλία και γυρνώντας -με το πάθος να πω στο Εθνικό- έδωσα εξετάσεις και πέρασα. Εγώ μέχρι εκεί θυμάμαι» περιέγραψε η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Πάμε τώρα στο 2024. Με πήρε τηλέφωνο η κουμπάρα μου και μου είπε ότι ο τότε φίλος μας, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδαμε, είναι πια κοσμήτορας κι επειδή θα αλλάξει ο νόμος, όποιος δεν έχει πάρει πτυχίο διαγράφεται. Της είπε να βρω πόσα μαθήματα χρωστώ. Με πήρε η κουμπάρα μου και μου είπε πως έχω πάρει το πτυχίο από το 2000. Χάρηκα τόσο πολύ σαν να ήμουν παιδί» δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη για το πτυχίο της.

Πηγή: zappit.gr