Εύη Δρούτσα για Γιώργο Θεοφάνους: “Δεν έκλεψε το τραγούδι, το πήρε από τον Κορκολή”

“Έχω τόσα να πω, για να τον μάθει ο κόσμος, που δεν χωράνε σε 3 λεπτά”.

Για τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, Γιώργο Θεοφάνους, μίλησε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», περιγράφοντας μερικές μόνο από τις στιγμές που έχει περάσει στο πλάι του επιτυχημένου συνθέτη.

«Η σχέση μου με τον Θεοφάνους είναι τέτοια, αγαπησιάρικη, στον καβγά, στη χαρά και στη λύπη. Έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πρωτοπώ εγώ για τον Θεοφάνους; Έχω τόσα να πω, για να τον μάθει ο κόσμος, που δεν χωράνε σε 3 λεπτά», δηλώνει η Εύη Δρούτσα.

«Όταν πως εγώ αυτό που έγινε με τον «Δικό μου τον δρόμο», ας πούμε, θα πει ο κόσμος: το έκλεψε ο Θεοφάνους. Δεν το έκλεψε, το πήρε από τον Κορκολή», αποκαλύπτει η στιχουργός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Όταν συναντήθηκε μουσικά μαζί μου, ο Θεοφάνους δεν έγραφε τραγούδια. Έγραφε μόνο «τρελαίνεις την πυξίδα μου». Του λέω: τι είναι αυτά, γράψε λαϊκά. Μου λέει: ντρέπομαι. Του λέω: σβήσε το φως. Έκλεισα το φως στο στούντιο και άρχισε να γράφει κάποια πράγματα, του πήγα και κάποιους στίχους και έτσι αρχίσαμε να δουλεύουμε», περιγράφει αμέσως μετά η Εύη Δρούτσα στην Ελισάβετ Οικονόμου.

«Όταν κάποιος γράφει ένα ορισμένο είδος τραγουδιών, πρέπει κάποιος να έρθει να τον ξεκλειδώσει. Τον ξεκλείδωσα, δεν έκανα κανένα θαύμα. Είναι φίλος και συνθέτης καρδιάς», επισημαίνει η στιχουργός.

Πηγή: zappit.gr