Εύη Δρούτσα: “Η Μαρίνα Σάττι κάνει σαν κακομαθημένο παιδί, λάθος μου που την είπα τάπα”

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Astra Tv. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή στιχουργός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και θα επιθυμούσε σήμερα να ζητήσει συγνώμη από τη Μαρίνα Σάττι.

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision μου άφησε πικρή γεύση γιατί όποτε την είχα ακούσει, έβλεπα μια συγκλονιστική φωνή. Ιδίως όταν τραγουδάει αυτά που έχουν και λίγο Ελλάδα μέσα ήταν άλλο πράγμα. Και μας δίνει ένα τραγούδι που δεν το κατάλαβα ποτέ! Είναι από αυτά που έπαιζαν τα παιδιά κοκοράκια, τι είναι αυτό; Δηλαδή δεν μας έβγαλε τον εαυτό της».

«Θα συνεργαζόμουν βεβαίως μαζί της, γιατί όχι; Μπορείς να γράψεις σε οποιονδήποτε τραγούδι. Πες ότι το τραγούδι πέρασε και μια χαρά. Αυτό όμως που έκανε, να την παίρνει ο ύπνος, αν το έκανε από τον μοντερνισμό, είναι λάθος προς την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν κακομαθημένα παιδάκια και η Μαρίνα κάνει σαν κακομαθημένο παιδί. Έχει κάνει έναν δίσκο και μακάρι να πάει καλά, έχει χαριτωμένα τραγούδια μέσα και μας το βγάζει για να το δείχνει ένα ένα».

«Υπήρξα αυστηρή στην κριτική μου για εκείνη και το μετανιώνω. Με νευρίασε με μια ατάκα της, «σας έκανα τάπα». Δηλαδή έκανες την Ελλάδα τάπα; Και γύρισα και είπα και γω, όχι η Μαρίνα είναι τάπα! Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να το πω αυτό. Αν την είχα τώρα απέναντι μου, θα της ζήταγα συγνώμη» συμπλήρωσε, ακόμα, η Εύη Δρούτσα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.