Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε νυχτερινή της έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (25/9). Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να εκφράζει τα παράπονά της γύρω από τις σύγχρονες σχέσεις και τους άντρες.

«Δεν θέλω να πω δημόσια για τις δουλειές μου, ούτε για τα εισοδήματά μου, ούτε για το πώς βιοπορίζομαι. Όσο λιγότερα ξέρει ο κόσμος για μένα, τόσο το καλύτερο», δηλώνει αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη ζωή μου. Δεν έχω κάποια σχέση, φαίνεται δεν είμαι για σχέση εγώ. Ο Θεός με έχει ορίσει να είμαι μόνη μου σε αυτή τη ζωή», απαντά η παρουσιάστρια σε σχετική ερώτηση.

«Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη; Δεν ζητάω και πολλά-πολλά να σου πω την αλήθεια αλλά ίσως τελικά να μη μπορώ να συμβιβαστώ ή να βρω αυτό που θέλω. Δύσκολα τα πράγματα», σχολιάζει μεταξύ σοβαρού και αστείου η Εύη Βατίδου.

«Τώρα οι περισσότεροι στην ηλικία μου είναι παντρεμένοι, οπότε δυσκολεύει το πράγμα. Χάθηκε η ζωή μου, έφυγαν τα νιάτα μου και με πήρε λίγο η μπάλα. Δεν με αξίωσε ο Θεός να κάνω άλλα παιδιά, αν και το ήθελα. Αισθάνομαι ότι είμαι μικρή αλλά μεγάλη. Δεν θέλω να πω την ηλικία μου δημόσια, κάνει λάθος η Google», καταλήγει στις δηλώσεις της η Εύη Βατίδου.

Πηγή: zappit.gr