Ευρωεκλογές 2024: Περιοδεία στη Δ. Μακεδονία ξεκινά ο Ν. Ανδρουλάκης – Λαϊκή αντεπίθεση με το ΚΚΕ, ζητά ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Πυκνώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί. Μεγάλη περιοδεία στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη ξεκινά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αύριο παραχωρεί συνέντευξη στο αναλυτικό μας δελτίο.

Λαϊκή αντεπίθεση με το ΚΚΕ, ζητά ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το ΦΕΚ της Συμφωνίας των Πρεσπών έσκισε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος. Τα Χανιά και το Ρέθυμνο επισκέπτεται ο Αλέξης Χαρίτσης. Να μην κρύβεται ο πρωθυπουργός από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ζήτησε από το βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με στόχο το ΠΑΣΟΚ να ισχυροποιήσεις τις δυνάμεις του και να γίνει ο βασικός αντίπαλος της ΝΔ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει 3ήμερη περιοδεία σε Γρεβενά, Φλώρινα, Πέλλα, Ημαθία και Θεσσαλονίκη.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος τονίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας και από την ΑΣΟΕΕ κάλεσε τους νέους να ενισχυόσουν τις δυνάμεις του κόμματος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή κατήγγειλε την Συμφωνία των Πρεσπών.

Για στρατηγική αντιπαράθεση με την πολιτική της Δεξιάς μίλησε από τα Χανιά ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Δημήτρης Νατσιός σχολίασε το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον πρωθυπουργό να δεχτεί να γίνει ντιμπέιτ και να προσέλθει στην Βουλή και να απαντήσει στις ερωτήσεις της για γυναικοκτονίες, κράτος δικαίου, γενοκτονία παλαιστίνιων και ασφάλεια αερομεταφορών.

Τα κομματικά επιτελεία ανεβάζουν στροφές στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.