Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τον ξυλοδαρμό της τρανς γυναίκας και του φίλου της από έναν οδηγό ταξί, ασχολήθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, με αφορμή αυτό το περιστατικό, έστειλε το «μήνυμά» του στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Είναι θέμα αφιερωμένο στον κύριο Βελόπουλο. Κάθε μέρα του λέμε και εξακολουθεί, για να μαζέψει ψηφαλάκια, να μην το αντιλαμβάνεται. Είναι ένα θέμα, το οποίο… τυλίξτε το και στείλτε το με αγάπη στον Κυριάκο. Για να καταλάβει και να κοιμάται ήσυχος το βράδυ. Από τη μία μεριά, Κυριάκο, έχεις ένα ποσοστό που αυξάνεται, γιατί διεγείρεις τα κατώτατα ένστικτα των ανθρώπων.

Τους λες ότι στα σχολεία διδάσκουν την ομοφυλοφιλία. Ο άλλος δεν το μεταβολίζει και σου λέει “θα πάνε στα παιδιά μας και τους λένε πώς να γίνουν που…δες” που είχε πει κι ένας άλλος δήμαρχος. Αυτό λένε αυτοί που δεν το μεταβολίζουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια εξομολογήθηκε μια συζήτηση που είχε με έναν φίλο του ομοφυλόφιλο και ο οποίος τού εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Πηγή: zappit.gr