Φαίη Σκορδά: Αμηχανία στον αέρα με τη συζήτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Δεν είναι ωραίο αυτό, είναι πολύ άβολο»

«Εγώ πάντως δεν κρύβω κάτι. Ακόμα δεν μιλάμε για καμία μεταγραφή. Αν υπήρχε κάτι και ίσχυε, δεν θα απαντούσα, θα άλλαζα κουβέντα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή τη δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη, που έκανε λόγο για δύο μεταγραφές που θα αλλάξουν το τοπίο στην τηλεόραση, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα στον αέρα του “Fay’s Time”. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ήρθε σε αμηχανία, όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το όνομά της.

«Ποιες είναι οι δύο μεταγραφές που θα αλλάξουν το τοπίο, θα σκάσω» αναρωτήθηκε η Μάρτζυ Λαζάρου, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντά: «Καλά η μία είναι εδώ κοντά μας».

Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς βρε Λάμπρο μου;

Λ.Κ.: Εσύ είσαι η μία μεταγραφή ρε αγάπη μου! Εσύ είσαι το ένα πρόσωπο που απασχολεί. Μα φέτος τελειώνει μία συνεργασία υποτίθεται, η οποία μπορεί και να ανανεωθεί. Πέρσι έλεγαν για την ώρα.

Μ.Λ.: Απορώ με τη ψυχραιμία σου, Φαίη.

Φ.ΣΚ.: Καλά για εμένα πάντα θα λένε!

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Με ταράξανε τώρα… Είναι πολύ άβολο αυτή τη στιγμή. Γιατί εσείς κάνετε πλάκα αυτή τη στιγμή αλλά δεν είναι ωραίο. Εγώ πάντως δεν κρύβω κάτι. Ακόμα δεν μιλάμε για καμία μεταγραφή. Αν υπήρχε κάτι και ίσχυε, δεν θα απαντούσα, θα άλλαζα κουβέντα».

Πηγή: zappit.gr