Φαίη Σκορδά: “Όταν δεν έχεις την πολυτέλεια επιλογής θα δεχθείς και μείωση, η Ελένη Μενεγάκη έχει την πολυτέλεια επιλογής” (βίντεο)

Με αφορμή την κουβέντα για τη συμφωνία που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Super Κατερίνα για την επόμενη σεζόν -ρεπορτάζ που διαβάσατε στο zappIT την Τρίτη 4/6- η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με τους συμβιβασμούς που μπορεί να κάνει ένας παρουσιαστής κατά τις διαπραγματεύσεις του με το κανάλι.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια επιλογής, μπορεί κάποιος να υπαναχωρήσει σε πολλά πράγματα. Μάλιστα, στον αντίποδα, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την Ελένη Μενεγάκη.

Η Φαίη Σκορδά είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Όταν δεν έχεις την πολυτέλεια επιλογής θα δεχθείς και τη μείωση, θα δεχτείς και αλλαγές, θα δεχτείς και αλλαγή ώρας. Για παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη πιστεύω ότι επειδή έχει αυτή την πολυτέλεια επιλογής, δεν θέλει να συμβιβαστεί γιατί λέει: «Εγώ είμαι η Ελένη Μενεγάκη. Να συμβιβαστώ τώρα; Δεν έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια κι έχω κοπιάσει για να φτάσω στο συγκεκριμένο σημείο. Γιατί να πέσω τώρα»;».