Φάνης Λαμπρόπουλος: “Κοκάλωσε” την Μαρία Μπακοδήμου με το έμμεσο αστείο για την Ελένη Μενεγάκη

“Πως έγινε αυτό; Ήμασταν σε άλλους σταθμούς; αναρωτήθηκε Μαρία Μπακοδήμου στην ατάκα που είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Με αφορμή το νέο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια του ΣΚΑΪ, My Man Can βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου. Μάλιστα, σχεδόν με το… καλησπέρα, ο παρουσιαστής θέλησε να αιφνιδιάσει με χιούμορ την οικοδέσποινα του μαγκαζίνο.

Ειδικότερα, νωρίς νωρίς στην κουβέντα τους, ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως «Μαρία μου, μιλήσαμε και από την Τουρκία που είχαμε κάνει σύνδεση από τα γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη (σ.σ. για το τηλεπαιχνίδι My Man Can). Θέλω να το πω και το εννοώ αυτό. Είσαι από τους τελευταίους δυο ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει στη σόουμπιζ. Γιατί είμαι χρόνια στη σόουμπιζ αλλά δεν έχω καταφέρει να σας γνωρίσω».

«Πως έγινε αυτό; Ήμασταν σε άλλους σταθμούς; αναρωτήθηκε, εύλογα, η Μαρία Μπακοδήμου για να συμπληρώσει ο νεαρός παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πως «εσένα και την Ελένη Μενεγάκη».

«Και ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη… αν βλέπει τώρα την εκπομπή» υπογράμμισε τότε, αιφνιδιαστικά, ο Φάνης Λαμπρόπουλος για να ξεσπάσει η Μαρία Μπακοδήμου σε γέλια και να προσθέσει για την έτερη παρουσιάστρια, το μεσημέρι του Σαββάτου, ότι «τώρα είναι η τελευταία».