Fipster για Δημήτρη Παπανώτα: “Δεν έχει υπάρξει ξανά άνθρωπος πιο ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα”

“Επειδή εγώ κάνω βίντεο στο youtube, τα παίζουν στο Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας απλά με βρίζει” σημείωσε ο Fipster.

Ο Fipster έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την κόντρα του με το Δημήτρη Παπανώτα και τα βέλη που δέχεται ανά διαστήματα από τον δημοσιογράφο.

«Ο Δημήτρης Παπανώτας θα κατέβει τελικά στις Ευρωεκλογές; Αχ, κρίμα ρε γαμώτο… Λες αυτό το κάρμα που ακούγεται να υπάρχει τελικά; Μα έχει πάντα έναν καλό λόγο, πως γίνεται; Εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του, εκείνος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει τα χειρότερα. Επειδή εγώ κάνω βίντεο στο youtube, τα παίζουν στο Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας απλά με βρίζει» είπε ο Fipster.

«Αν τον συναντούσα θα τον ρωτούσα: ή είσαι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί μου, δεν έχει ξαναϋπάρξει άνθρωπος πιο ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα πραγματικά. Για πάρα πολλά λεφτά θα συνεργαζόμουν μαζί του ή για να του σπάω τα νεύρα. Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ» πρόσθεσε ο Fipster.

Πηγή: zappit.gr