Φώτης Σεργουλόπουλος: Έφερε στο πλατό τις συλλεκτικές καραμέλες και το ρολόι της Madonna

“Έχει μέσα και εγγύηση. Το είχα πάρει από μία συναυλία της, δεν θυμάμαι πόσο κόστιζε”.

Για τους διάσημους super stars και το εάν είναι ωραίο ή όχι να αποκτούμε προσωπικά τους αντικείμενα όταν είμαστε θαυμαστές τους συζήτησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στη στήλη «Γιγαντιαία Αποψάρα» το πρωινό της Πέμπτης (20/6). Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ έφερε μάλιστα στο πλατό διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα που έχει από αγαπημένους του καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ήταν και οι συλλεκτικές καραμέλες και το ρολόι της Madonna.

«Είναι collector’s items, βγαίνουν και είναι σπάνια. Έχω το συλλεκτικό Hard Candy της Madonna, το οποίο είναι μέσα σε αυτό το box και έχει άθικτες καραμελίτσες που βγήκαν αποκλειστικά για αυτό το box. Δεν τις έφαγα ποτέ, δεν τις τρώμε αυτές. Αν τις τρώγαμε, δεν θα ήταν collector’s items», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, παρουσιάζοντας τα αντικείμενα στη Τζένη Μελιτά και τους τηλεθεατές του «Πρωίαν σε είδον».

«Έχω και το αυθεντικό ρολόι της Madonna. Είναι η αυθεντική βερσιόν του ρολογιού Madonna MDNA, δεν το ‘χει βάλει. Έχει μέσα και εγγύηση. Το είχα πάρει από μία συναυλία της, δεν θυμάμαι πόσο κόστιζε», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Έχω και της Mariah Carey αλλά τα άφησα στο σπίτι. Έχω τον Lambie, είναι το κουκλάκι που είχε βγάλει κάποτε η Mariah Carey», είπε κλείνοντας το θέμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ νωρίτερα είχε δείξει επίσης αναμνηστικά αντικείμενα από τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Patricia Kaas, τους Pet Shop Boys αλλά και τον Merilyn Manson.

Πηγή: zappit.gr