Φώτης Σεργουλόπουλος – Η ατάκα όλο νόημα: “Η τηλεόραση είναι θεραπευτική για αυτούς που φωνάζουν… όχι για όσους τη βλέπουν”

 

Το σχόλιο-καρφί του παρουσιαστή για την κριτική που του ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Το δικό του σχόλιο-απάντηση σε όσα του καταλόγισαν τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ στην έναρξη της σημερινής (16/5) του εκπομπής, ασχολήθηκε μαζί με τη Τζένη Μελιτά με όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία 24ωρα, μένοντας σε εκείνους που επιλέγουν να… φωνάζουν μέσα από τις εκπομπές τους.

«Κοίταξε να δεις… πλέον στην τηλεόραση πηγαίνουν όλα ρολόι. Γυμναστικές κάνουν, μασάζ κάνουν, αυτοβελτίωση έχει, επίλυση διαφορών θα το πω όχι τσακωμούς. Πλέον θα έλεγα ότι πηγαίνουμε προς μία τηλεόραση-σπα», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδειξε να «ενθουσιάζεται» και να συμφωνεί με τα λεγόμενά της.

«Όλα είναι θετικά, μη βλέπεις που μαλώνουν. Είναι εξωτερίκευση συναισθημάτων, είναι υγεία», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Και μη βλέπεις που φωνάζουν. Είναι καλό να φωνάζεις. Άρα η τηλεόραση είναι κάτι θεραπευτικό για αυτούς που φωνάζουν… όχι για αυτούς που τη βλέπουν», τόνισε με νόημα από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αναφορά του στο γλωσσικό ολίσθημα της Μαρίας Μπακοδήμου με τη «Μακεδονία» στη μετάδοση της Eurovision το 2007, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δέχθηκε σκληρή κριτική από αρκετούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους.

Πηγή: zappit.gr