Φώτης Σεργουλόπουλος σε Μάκη Παπασημακόπουλο: “Πώς πειραματίστηκες με τις γυναίκες;”

Η ατάκα που “διέλυσε” το πρωινό της ΕΡΤ.

Καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» της Τρίτης (16/1) βρέθηκε ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατάφερε με μία του ατάκα να «διαλύσει» την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, προκαλώντας γέλια σε όλους.

«Η μητέρα μου ήταν ηθοποιός στην Αγγλία, έκανε μιούζικαλ, έκανε τηλεόραση. Μεγάλωσα με πολλά κομμάτια μιούζικαλ που τραγουδούσε η μητέρα μου στο σπίτι. Γνωρίστηκε με τον πατέρα μου σε κρουαζιερόπλοιο, όπου τραγουδούσε εκείνη. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν στο Αυστραλίς», ανέφερε αρχικά ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

«Μετά για κάποιον λόγο ήρθαν στον Άγιο Ελευθέριο, πώς το έκαναν αυτό δεν ξέρω, τι δυστυχία ήταν αυτή; Ήταν ένα πολιτισμικό σοκ», συνέχισε την αφήγησή του χαριτολογώντας ο γνωστός stand-up comedian.

«Εγώ δεν έχω πάει ποτέ κρουαζιέρα, μου φαίνεται λίγο κλειστοφοβικό και ότι ο τρόπος που έχουν αναπτυχθεί οι κρουαζιέρες είναι λίγο «μπουφές». Δεν έχει αυτό το παραμυθένιο του παρελθόντος», τόνισε ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Παίρνοντας τον λόγο και θέλοντας να αλλάξει θέμα, πηγαίνοντας στο stand-up comedy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε τον καλεσμένο: «Πώς πειραματίστηκες με τις γυναίκες; Χαρακτήρες… δηλαδή εννοώ… συγγνώμη, παιδιά, ακούστηκε κάπως».

Αμέσως ο Μάκης Παπασημακόπουλος και η Τζένη Μελιτά ξέσπασαν σε γέλια, με τη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής να του λέει με χιούμορ: «Ωχ, ωχ, ωχ… έλα, Φώτη, δωσ’ το. Μπράβο, Φώτη! 10:55, ρώτα κι άλλα».

Πηγή: zappit.gr