Σε κατάσταση σοκ είναι η κοινωνία της Λακωνίας και ολόκληρη η χώρα, από την αποκάλυψη πως πατέρας δύο παιδιών φέρεται να βίαζε επί χρόνια την ίδια την ανήλικη κόρη του, 9 ετών σήμερα, από τότε που εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 4 ετών.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν για να τον γιουχάρουν, ενώ τον αποδοκίμασαν έντονα και με «βαριές» εκφράσεις.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.