Η δίκη του Ντομινίκ Πελικό, ενός άνδρα που ενορχήστρωσε για εννέα χρόνια εκστρατεία κακοποίησης της γυναίκας του ναρκώνοντας τη και έπειτα να καλεί δεκάδες άνδρες να τη βιάσουν, έχει αηδιάσει τη Γαλλία

Τις τελευταίες δύο ημέρες, το δικαστήριο άκουσε πώς ο Πελικό, 71 ετών, έστειλε έναν χείμαρρο από άσεμνα μηνύματα σε πρόθυμους συμμετέχοντες σε ένα άθλιο chatroom, λέγοντας σε όσους αποδέχθηκαν την πρόσκληση να κακοποιήσουν τη γυναίκα του: «Είστε σαν εμένα – σας αρέσει ο βιασμός.’

Το δικαστήριο είδε επίσης 50 άνδρες να παρελαύνουν στο εδώλιο και οι οποίοι δικάζονται μαζί με τον διαταραγμένο εγκέφαλο του βιασμού.

Αλλά η κόρη του Καρολίν Νταριάν έχει ήδη παράσχει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες μια εκτενή περιγραφή της ειδεχθούς συμπεριφοράς του πατέρα της.

Στο βιβλίο της με τίτλο «And I Stopped Calling You Papa», η Νταριάν που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο- εξηγεί σε 176 σελίδες τους τρόπους με τους οποίους ο πατέρας της χειραγωγούσε, κακομεταχειρίστηκε και κατέστρεψε βάναυσα τη σωματική και ψυχική υγεία της συζύγου του Ζιζέλ προτού ολοκληρωθούν οι σκοτεινές του πράξεις. που αποκαλύφθηκαν τον Νοέμβριο του 2020.

Γράφει πώς ο πατέρας της «έντυσε τη μαμά της σαν πόρνη με χαμηλή τιμή» και απαγόρευσε σε πολλούς από τους άντρες που προσκαλούσε στο σπίτι της οικογένειας να φορούν προφυλακτικό καθώς κακοποιούσαν την αναίσθητη μητέρα της – συμπεριλαμβανομένου ενός που βρέθηκε θετικός στον HIV.

Και εξήγησε πώς ήρθε αντιμέτωπη με την πραγματικότητα ότι και εκείνη είχε ναρκωθεί από τον ίδιο της τον μπαμπά, την είχε ντύσει με εσώρουχα και την είχε αφήσει στη θέση του εμβρύου καθώς εκείνος την απαθανάτιζε με μια κάμερα σύμφωνα με τη dailymail.

Η Ντάριαν έφυγε από το δικαστήριο με κλάματα την Τρίτη, αφού αυτές οι εικόνες συζητήθηκαν στη διάρκεια της δίκης.

Γράφοντας για ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι του 2018, η Ντάριαν θυμάται πώς ο αδερφός της πήγε να επισκεφτεί τους γονείς τους για ένα βραδινό γεύμα, μόνο για να δει τη μητέρα του να κοιμάται σχεδόν στο τραπέζι.

«Μόνο λίγα λεπτά αφότου κάθισε η μαμά ταλαντευόταν στην καρέκλα της σαν να ήταν μεθυσμένη», αναφέρει η Ντάριαν.

«Ξαφνικά ολόκληρο το σώμα της στραγγίστηκε από ενέργεια, σαν κουρέλι κούκλα».

«Συμβαίνει. Είναι καλύτερα να την πάω στο κρεβάτι», φέρεται να είπε ο πατέρας του, προσποιούμενος τον ρόλο ενός ανήσυχου συζύγου που ενεργεί προς το συμφέρον της συζύγου του.

«Στην πραγματικότητα, το κοκτέιλ των ναρκωτικών, που χύθηκε στο ποτήρι ροζέ της, είχε αρχίσει να δρα», είπε η Ντάριαν.

Ο Πελικό είχε τόσο θράσος που τόλμησε να ξεστομίσει ότι η σύζυγός του είχε σχέση όταν εκείνη παραπονέθηκε για σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα και βρέθηκε θετική για σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Η Ντάριαν ισχυρίστηκε ότι όταν η Ζιζέλ είπε στον σύζυγό της ότι χρειαζόταν θεραπεία για την ανεξήγητη ασθένεια, εκείνος τη ρώτησε: «Λοιπόν, τι κάνεις με τις μέρες σου;», κατηγορώντας την ότι έπαιζε τριγύρω ενώ εκείνος ήταν έξω παίζοντας ή κάνοντας ποδηλασία στους πρόποδες του Mont Ventoux.

Εξήγησε επίσης πώς, παρά το γεγονός ότι κάλεσε έως και 72 άντρες στο σπίτι της οικογένειας για να συναντήσουν τη Ζιζέλ, ο πατέρας της δεν ζήτησε ούτε μια φορά χρήματα ούτε προσπάθησε να επωφεληθεί από το βάρβαρο σχέδιο.

«Η απόλυτη διαστροφή… Ο πατέρας, που είχε πάντα προβλήματα με τα χρήματα, δεν ωφελήθηκε από τη μαμά. Το έκανε καθαρά για γούστο του ».