Γαβριήλ Σακελλαρίδης για Ράνια Τζίμα: «Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της»

«Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρω κι εγώ βαρέως», είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ο πολιτικός, στο κλείσιμο της συζήτησης, μίλησε και για τη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα.

«Αν και παράδοξο, εγώ είμαι αυτός που μιλάω λιγότερο πολιτικά μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να κλείσω τις κουβέντες τις πολιτικές, ίσως μου προκαλούν περισσότερη ένταση, είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Η σύζυγός μου το απολαμβάνει περισσότερο αυτό το θέμα και προφανώς συζητάμε για πολιτική μέσα στο σπίτι. Σχολιάζουμε, κουτσομπολεύομε, αναλύουμε», είπε αρχικά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όσο για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, σε σχέση με τη σύζυγό του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε: «Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της. Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρω κι εγώ βαρέως, αλλά νομίζω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό και η ίδια αποδεικνύει ότι είναι αντικειμενική».

Πηγή: zappit.gr