Γιάννης Κουκουράκης: “Μου είχαν πει: μάθαμε ότι είσαι βίζιτα”

“Όλα αυτά μπορεί να είναι αστικός μύθος και δεν ξέρεις από πού μπορεί να ξεκίνησαν”.

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στο πάνελ μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Διονύση Ατζαράκη, συζητώντας για τις φήμες και τα σχόλια που γράφονται για αυτούς στα social media.

«Μου είχαν πει ότι είχαν μάθει ότι είμαι βίζιτα. Και λέω: παιδιά, μακάρι να μπορούσα να το κάνω αλήθεια λέω, γιατί τώρα θα είχα κάτι οικόπεδα στην Μύκονο και κάτι πολυκατοικίες! Αλλά, δυστυχώς, μένω στο κέντρο και είμαι ακόμα εδώ. Στην αρχή σοκαρίστηκα αλλά μετά το είδα αλλιώς», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Γιάννης Κουκουράκης.

Από την πλευρά τους ο Διονύσης Ατζαράκης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου παρέθεσαν αντίστοιχα δικά τους περιστατικά, ενώ εστίασαν στα πισώπλατα μαχαιρώματα που συμβαίνουν στον εργασιακό χώρο.

«Εγώ, επειδή ζω σε ένα ροζ συννεφάκι, δεν έχει τύχει να φτάσει ποτέ κάτι στα αυτιά μου. Και να έχει ειπωθεί κάτι, δεν το έχω μάθει, γιατί δεν μπαίνω στη διαδικασία να το ψάξω», σχολίασε στη συνέχεια ο Γιάννης Κουκουράκης.

«Έχω κάνει skip αρκετές φορές σχόλια που έχω διαβάσει. Όλα αυτά μπορεί να είναι αστικός μύθος και δεν ξέρεις από πού μπορεί να ξεκίνησαν. Εμένα θα με πείραζε αν λεγόταν κάτι αρνητικό για μένα στη δουλειά… και πάλι μέχρι ένα σημείο όμως», παραδέχεται σε άλλο σημείο Γιάννης Κουκουράκης.

Πηγή: zappit.gr