Γιάννης Πουλόπουλος για Λάκη Λαζόπουλο: “Με σόκαραν οι εικόνες, ως σάτιρα τη θεωρώ παλιακή”

 

“Δεν θεωρώ καθόλου ότι είναι αστείο το 2024 να βλέπω έναν γκέι άντρα να τον μεταμορφώνεις και να βάζεις στο κεφάλι του σε αυτό της Μάρως Κοντού και να τον εμφανίζεις ως κ. Κοκοβίκου που έχει έναν σατράπη άντρα με νυφικό” δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο I love ΣουΚου και στη Χριστίνα Βουδούρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε για το αν θα συνεχίσει τηλεοπτικά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Εμένα το συμβόλαιό μου λήγει ουσιαστικά τον Ιούλιο, οπότε έχουμε πάνω από ένα μήνα να το κουβεντιάσουμε, να συζητήσουμε και να καταλήξουμε. Με την Κατερίνα είχαμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε όλα. Υπάρχουν όροι που πρέπει να συζητήσω… Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο συζητήσαμε στην τελευταία μας συνάντηση, είπαμε διάφορα πράγματα που δεν θέλω να μοιραστώ με κάποιον άλλον και κατέληξε η κουβέντα λέγοντάς μου ό,τι και να γίνει θα λέω πάντα για εσένα ότι είσαι καλό παιδί. Εγώ αυτό το κρατώ από τον Ανδρέα ως παράσημο γιατί με ενδιαφέρει -άσχετα από το επαγγελματικό κομμάτι- να λένε ότι είμαι καλό παιδί» δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Είδα κάποιες εικόνες από την παράσταση του Αλ Τσαντίρι Νιουζ κι ελπίζω να μην αδικώ τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά οι εικόνες που είδα με σόκαραν πραγματικά και δεν θεωρώ καθόλου ότι είναι αστείο το 2024 να βλέπω έναν γκέι άντρα να τον μεταμορφώνεις και να βάζεις στο κεφάλι του σε αυτό της Μάρως Κοντού και να τον εμφανίζεις ως κ. Κοκοβίκου που έχει έναν σατράπη άντρα με νυφικό. Ως σάτιρα τη θεωρώ παρωχημένη και παλιακή» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Πηγή: zappit.gr