Γιάννης Στάνκογλου – Απαντά για τα δημοσιεύματα για τη Σίσσυ Χρηστίδου: “Μου φάνηκε άρρωστο, ήταν σίγουροι ότι το ήξεραν”

“Πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο που έβγαλε την πρώτη είδηση και της λέω γιατί; Θα σου άρεσε αν στο έκαναν εσένα αυτό; Να πω εγώ σε μία εκπομπή ότι σε είδα με κάποιον σε ένα μπαρ να φιλιέσαι όπου δεν είναι ο σύζυγός σου” δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε στο Στούντιο 4 για τα δημοσιεύματα που είχαν βγει πριν από λίγο καιρό ότι βρίσκεται σε σχέση για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη διάψευση που ακολούθησε λίγο αργότερα κι από τις δύο μεριές. Όπως σημείωσε ο ηθοποιός, εκνευρίστηκε πάρα πολύ γιατί δημοσιεύτηκε κάτι που δεν ευσταθεί.

«Ήταν παρά τη θέλησή μου και χωρίς να γίνει τίποτα. Ήταν εντελώς fake και ταράχτηκα πάρα πολύ. Επειδή ξύπνησα κι είδα μηνύματα στο κινητό μου και μετά είδα κι εκπομπές να το αναπαράγουν και να είναι σίγουροι ότι το ήξεραν. Τι ξέρατε; Αφού δεν ισχύει τίποτα. Πώς το ξέρατε; Μου φάνηκε πολύ άρρωστο. Δηλαδή να υπήρχε κάτι, έστω μια υπόνοια και να πεις βάλε την ουρά στα σκέλια και γέλα το, αλλά χωρίς τίποτα μου φάνηκε λίγο…» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο που έβγαλε την πρώτη είδηση και της λέω γιατί; Θα σου άρεσε αν στο έκαναν εσένα αυτό; Να πω εγώ σε μία εκπομπή ότι σε είδα με κάποιον σε ένα μπαρ να φιλιέσαι όπου δεν είναι ο σύζυγός σου. Πώς θα σου φαινόταν ενώ έχεις και παιδιά; Ευτυχώς μίλησα στην κόρη μου το ίδιο βράδυ και της είπα ότι υπάρχει αυτό και δεν ισχύει τίποτα κι αν ισχύει κάτι θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε και θα σας το πω εγώ και κανένα κανάλι. Πήγε η κόρη μου την επόμενη ημέρα στο σχολείο και τη ρωτούσαν τι έγινε με τον μπαμπά σου. Αν δεν είχα παιδιά, μπορεί να το άφηνα και λίγο. Τα παιδιά έπαιξαν ρόλο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.