Γιάννης Στάνκογλου: “Με την πρώην σύζυγο μου ήταν μεγάλος έρωτας, πολλές εμπειρίες και πολλά σημάδια”

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό με την πρώην σύζυγο του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν,

«Όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο, αν θέλεις μου απαντάς, πως μαθαίνεις μετά τον βηματισμό σου;» ρώτησε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του καθημερινού μαγκαζίνο για να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στάνκογλου ως εξής. «Σου παίρνει χρόνο. Σου παίρνει χρόνο και νομίζω ότι ακόμα σε αυτόν τον βηματισμό είμαι και γω, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι μόνο πολλά τα χρόνια, είναι ένας μεγάλος έρωτας και πολλές εμπειρίες και πολλά σημάδια».

«Η μισή μου ζωή και πολλά έντονα πράγματα. Δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί, ταξιδέψαμε μαζί παντού και έχουμε δυο παιδιά. Θέλει χρόνο. Είναι περίεργο αλλά νομίζω ότι θα ήταν πιο περίεργο εάν έμενες σε μια σχέση που τελικά δεν… Πριν χωρίσουμε κανονικά, περάσαμε έναν χρόνο του «χωρίζουμε, δεν χωρίζουμε». Βιώσαμε τέσσερις μήνες χώρια και μετά ήμασταν ξανά μαζί».

«Νομίζω ότι έχουμε μάθει να είμαστε μόνοι μας, λίγο ή πολύ, άσχετα εάν είχαμε ή έχουμε σχέσεις γιατί στο τέλος είμαστε μόνοι μας και θα φύγουμε μόνοι μας. Απλά όσο ζούμε, καλό είναι να κάνουμε ανθρώπους να χαίρονται κοντά μας και να ανοίγονται κοντά μας. Καλό είναι να κάνουμε ανθρώπους καλύτερους κοντά μας. Αυτό το ταξίδι είναι που μένει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιάννης Στάνκογλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.